• Volg ons op Instagram for updates
  • Wij versturen na 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending > €65

Retourneren/ Annuleren

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief (standaard) verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa EUR 4,60 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@sieradenstraatje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Sieradenstraatje gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

 

Tevens kunt u gebruikmaken van het  Modelformulier voor herroeping (zie bijlage onderaan deze tekst)

 

Retourinstructies:

 

Stap 1
Neem contact op met contact@sieradenstraatje.nl en stuur ons het ingevulde formulier voor 'herroeping' toe (zie modelformulier), of geef aan dat je jouw bestelling wil annuleren.

 

Stap 2
Stop je artikelen me al de geleverde toebehoren en  -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking  

 

Stap 3
Noteer onderstaand adres op jouw retourzending:

 

Sieradenstraatje

Barnsteenstraat 11,

1339 HJ Almere

 

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het homedepot van Sieradenstraatje. De kosten voor het verzenden van pakketpost is vanaf EUR 4,10
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket


Het verschuldigde orderbedrag inclusief standaard verzendkosten van je retourzending wordt door ons teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 5 werkdagen.

 

Retourvoorwaarden op een rijtje

  • De bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst worden geannuleerd
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om te retourneren
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in -indien redelijkerwijs mogelijk - originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met contact@sieradenstraatje.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

 

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere product? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. 

 

Modelformulier Voor Herroeping Sieradenstraatje
Word – 13,5 KB 448 downloads