• Verzendkosten standaard €2,50
  • GRATIS verzenden boven €25
  • 10% korting op je eerste bestelling met code: WELKOM2021
  • Verzending naar NL - BE - DE
Home » Retourneren

Retourneren

Is het product dat je hebt besteld hebt toch niet helemaal naar verwachting? Bij Sieradenstraatje heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. LET OP: de kosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Retourinstructies:

 

Stap 1
Neem contact op met contact@sieradenstraatje.nl en vermeld hierin duidelijk je bestelnummer en de reden voor je retourzending. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bevestigen dat we je retouraanvraag in behandeling gaan nemen.

 

Stap 2
Stop je artikelen terug in de originele verpakkingen en zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd. 

 

Stap 3
Noteer onderstaand adres op jouw retourzending:

 

Sieradenstraatje

Barnsteenstraat 11,

1339 HJ Almere

 

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het homedepot van Sieradenstraatje. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €0,90*
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket


Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt door ons teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 5 werkdagen.

 

Retourvoorwaarden op een rijtje

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met contact@sieradenstraatje.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

 

Annuleren

Heeft u een bestelling geplaatst en de betaling inmiddels overgemaakt, maar wilt u bij nader inzien de bestelling annuleren? Dan verzoeken wij u een mail te sturen naar contact@sieradenstraatje.nl met uw ordernummer en de mededeling dat u de order wilt annuleren. Wij annuleren vervolgens zo spoedig mogelijk uw order. Zodra uw betaling bij ons binnen is zullen wij ook het door u overgemaakte bedrag terugstorten.

 

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere product? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. 

 

Een klacht?

Ben je niet helemaal tevreden?  Laat het ons weten en we komen er snel bij je op terug. 

Ben je het niet eens met de oplossing en komen we er samen toch niet uit? Leg je klacht dan voor aan het Europees ODR Platform.(https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Algemene Voorwaarden Sieradenstraatje

Algemene Voorwaarden Sieradenstraatje
Word – 119.4 KB 266 downloads