• Shipping to EU and USA -
  • Follow us on Instagram for updates
  • We ship between 2-3 working days
  • Free Shipping > €65

Wie zijn wij

 

Welkom bij Sieradenstraatje!

 

Onze missie is om jou er mooi uit te laten zien met een luxe maar verfijnde uitstraling. Onze sieraden zijn leuk, vrouwelijk, stijlvol en net eenvoudig genoeg om altijd te kunnen dragen.

jij bent mooi

 

Om te garanderen dat je er voor lange tijd mooi uitziet, verkopen wij alleen sieraden van de beste kwaliteit. Onze collectie gold plated en stainless steel (RVS) sieraden zijn lood- en nikkelvrij, waardoor ze de huid niet irriteren en lang mooi blijven zonder te verkleuren. Wij dragen alles zelf, zodat we weten wat we aan jou verkopen. Tips om lang plezier te hebben van jouw aankoop vind je hier: Hoe houd ik mijn sieraden mooi

 

Wij maken zelf sieraden onder onze eigen naam maar zoeken ook mooie aanwinsten uit voor onze collectie. Daarom zie je regelmatig een update van onze nieuwe sieraden. Hou het in de gaten! 

 

Sieradenstraatje pakt leuk in, en je krijgt geen factuur in je pakje. die sturen wij per mail. Het is dus ook mogelijk om een cadeautje te bestellen voor je beste vriendin, je moeder of zus, of gewoon iemand die je erg leuk vindt!

 

 

Sieradenstraatje

Barnsteenstraat 11

1339HJ Almere

 

contact@sieradenstraatje.nl