• Volg ons op Instagram for updates
  • Wij versturen na 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending > €65

Maak zeeglas van polymeer klei en alcohol inkt!

In deze tutorial leg ik stap voor stap uit hoe je met translucent polymeer klei en alcohol inkt vrolijk gekleurd zeeglas kan maken. Zeeglas is licht doorlatend en heeft een zachte kleur. Je kan er organische vormpjes voor gebruiken (met rond hoekjes), handmatig of met de bead roller kralen van rollen of balletjes klei plat drukken, voor echt zeeglas effect. laat je inspireren!

Lees meer »

Maak zelf polymeerklei marble oorbellen

Vandaag nemen we je mee in het creëren van marble (marmer) print, dit geeft een heel speciale look en is erg populair in het polymeerklei wereldje. We nemen je stap voor stap mee in het proces. In de volgende 6 stappen leer jij je eigen marble oorbellen maken, hoe leuk is dat!

Lees meer »

Intro Polymeerklei sieraden maken voor beginners

Ook wij hebben dat fantastische spul ontdekt: Polymeerklei! Een weloverwogen keuze, want het kost veel meer tijd (en frustratie) en niemand van ons had er eerder mee gewerkt maar te leuk om niet te doen! Als kers op de taart, omdat wij dit miste in Nederland, hebben wij ook een groeiende collectie polymeerklei-cutters (uitstekers) om zelf de leukste sieraden te maken!

Lees meer »

Wat draag je nou eigenlijk? Alles over RVS en DQ-metaal

Iedereen is het erover eens, sieraden van RVS of DQ-metaal zijn het helemaal! Pure verwennerij, een machtig mooi sieraad waar je heel lang plezier van gaat hebben. Maar wat houdt een sieraad van RVS of DQ-metaal nou eigelijk in? Waarom is dit zo belangrijk? Wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet!

Lees meer »