• Shipping to NL - BE - DE - FR - LU - DK
  • Follow us on Instagram for updates
  • Contact@sieradenstraatje.nl
Home » betalen, verzenden, levertijd

Verzenden en levertijd

Verzendwijze

Sieradenstraatje verzendt standaard met PostNL en rekent voor verzendingen binnen NL €4,10 en dat is met Track & Trace. Voor Duitsland en Belgie en overige EU landen rekenen we €4,65 voor een zending zonder track & Trace van 1-100 gram  (met Track & Trace kan ook, hiervoor geldt het PostNL tarief van €13,00). Nu met al de vertragingen, wordt het aanbevolen om met track & trace te kiezen voor bestellingen naar buitenland.

Verzendkosten buiten NL:

1-100 gram €4,65

100-350 gram €7,75

350 - 2000 gram €9,30 


Brievenbuspost - Als je een product besteld bij ons wordt deze standaard verzonden als brievenbuspost in een bubbeltjesenvelop of brievenbusdoosje. Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Het ligt er aan hoe druk het is maar binnen Nederland ontvang je jouw pakketje meestal binnen 1 a 2 werkdagen. België en Duitsland en overige EU landen duurt enkele dagen langer. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Sieradenstraatje niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post, maar we kunnen het wel samen oplossen.

 

Levertijden

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 1 a 2 dagen. Bestel je voor 14.00, en hebben wij alles op voorraad, dan heb je het pakketje meestal de volgende dag al in huis. Wij sturen een email als de bestelling is verzonden.  *Geen bezorging op zondag en maandag*.

 

Sieradenstraatje behoudt altijd het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.