• Volg ons op Instagram for updates
  • Wij versturen na 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending > €65

Betaalmethode

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

 

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

PayPAL

Met PayPal betaal je snel en veilig.

 

Klarna achteraf betalen

Koop nu betaal later!

 

Vooraf overmaken

Heb je even geen andere manier om het bedrag van je bestelling over te maken? Bij Sieradenstraatje kan je ook vooraf betalen. Gebruik hiervoor de volgende betaalinstructies:

 

U kunt het aankoopbedrag overmaken naar rekeningnummer:NL50KNAB0400180847 t.n.v. Sieradenstraatje o.v.v. het ordernummer 

 

Please pay the amount due to NL50KNAB0400180847 to the attention of Sieradenstraatje mentioning your order number

 

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

BANcontact

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaartBetalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

 

Giropay
De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

 

 

Twijfel je of je betaling is gelukt? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.